TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

Evet dün belediye başkanıyla bizzat yaptığımız görüşmeler sonucunda aynı gün yapılacak düğünü erteletip bizimkini araya sıkıştırıverdik ve nihayet düğün günümüz az bir zaman kala belirlendi. 17 EYLÜL.

Bu günün diğer bir özelliği ise dedemin ölüm yıldönümü olması. Onun ölümüyle başlayan yeni hayatı umarım bizede uğurlu gelir. Dedem sever diye yeleğimi ve boynuma takacakları o naneyi pembe ve altın yaldız işlemeli aldım. Nasıl kıydım o paraya bilemiyorum bir pc toplardım o elbiseye verilen parayla :) .. ama damatlığımda yakıştı hani.. de kilo vermem lazım.

 Olan biten onca ÅŸeye ve geçen kötü günlere raÄŸmen içimdeki umutu yitirmemek zor oluyor. Ailem ve çevremdeki arkadaÅŸlar her ne kadar mustakbel eÅŸim ve evlilik zamanlamasıyla ilgili olumsuz yorumlarda bulunsalarda… Galiba aramızdaki en büyük fark gerçek dediÄŸimiz ÅŸu hayata bakışımız ve onu algılama biçimimiz. Ot gibi yaÅŸamaya gelmedim, o halde yaÅŸamak riskine deÄŸer.

moralim bozuldu ÅŸimdilik bu kadar.

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey