TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

top.gifNihayet evde ADSL keyfime başlayacağım. Umuyorumki masaüstü bilgisayarımdan dizüstü bilgisayarıma interneti paylaştırabileceğim ancak iş zor görünüyor. Zira masaüstü bilgisayarımda 2 ethernet kartı 1 Linksys Pci-Wireless kart 1 Pci-PPPoA-E Alcatel Efficient Adsl kart var.Daha önceki denemelerimde hatırladığım kadarıyla bir türlü PPPoA-E üzerinden Wireless bağlantıma internet paylaşımı yapamamıştım. Zaten laptop ile accesspoint olmayan linksys wireless kartımı haberleştirmekde çok yorucu olmuştu ( Çözümü bilgisayardan bilgisayara bağlantılar (adhoc)).

artık masaüstü bilgisayarım sadece dizüstü bilgisayarıma bağlanabiliyor başka bir ağa bağlanamıyor :) bu sayede dışarıdan internetime erişmek isteyenlerde wpa şifremi bilmeleri gerekiyor bilseler bile kayıtlı bağlanabilir bilgisayar listemde yoklarsa boşunauğraşmasınlar (tabiki o listede yoklar).

Ä°ÅŸ denemeye kaldı daha yeni baÄŸlanan adsl’imle bana iyi günler. KaÄŸan ÅŸimdiden saldırılarına baÅŸladı “-Sıkıldım ben yapalım artık biÅŸiler !!!” belki reklam projemizi devreye alırız :) ama görünen o ki bu hırsı dizginlemek için daha basit projelerle baÅŸlamamız lazım. Hayırlısı.

3 Responses to “Kahrolsun TT-Net ama ne yapalım el mahkum !”

  1. Gözüm benim.
    bu enerji içimde patlarsa bu işe küsecem diye korkuyorum. Gidip suculuk, tüpçülük yapacam walla.

    Hep bir arayıştayım, ne yapabilir, nasıl yapabilir, ne zaman yapabiliriz gibi onlarca soru kafamda olanıp duruyor.

    Ama eminim ki, eğer bu mesleğe küsmeden bir projeye başlayıp hakkıyla bitirdiğimizde, çook iyi şeyler olacak.

    ….

    sende ruhu alınmış adam gibi çok sakinsin be olm. Hırslı olmazsak, bu dünyada bi p_kh yiyemeyiz.

    Öyle değil mi koç?

    O bir dev adam

  2. Bizdede tam tüpçü, sucu tipi var yoksa yanlış mesleği seçtikte yaradan bize yolmu gösteriyo ?

    Emrah TOY

  3. bağlantı paylaştırma problemini çözdüm :) bağlantı paylaşımımı pppoe-a bağlantısı sağlayan iç çevirme ağıma verdim onunla kablosuz ağımı ilişiklendirince problem kalmadı.

    Emrah TOY

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey