TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

59_preview.jpgSuicide Girl web sitesi tasarımından içeriğine kadar çok beğendiğim bir site ! :)

Bu siteye porno sitesi diyesim gelmiyor nedense, aslında değilde ama fazla kurcalamazsanız ! :)
Yinede benim bu siteyi buraya ekleme sebebim sitenin içeriÄŸi deÄŸil öncelikle tasarımı hemen ardından da yaÅŸam tarzı geliyor. Bilenler bilir ki en iyi Umut bilir benim geçmiÅŸ hayatımdaki marjinallik çalışmalarımı :) … bir gün buhran anlarımdan birinde gidip tüm vücudumu dövmelerle kaplatabilirim hatta ÅŸimdiden sırt ve kollarımla ilgili bir fikrim var. Nedense geçmiÅŸime gömdüğüm herÅŸey bu günlerde ( evlilik yaklaÅŸtıkça ) dışa vurulmak için üstün çaba sarfediyor. Hele Prison Break izleyip Michael Scofield’in dövmesini ve hastalığını duyunca bendeki istek bir kat daha arttı ( benzer bir rahatsızlığımız var ). Sanırım Nefise bu yazıyı okuyupda o siteye girerse beni vurur.. Aman vursun canım vuracaksa o vursun.

Araştırıyorum bakalım geçici renkli dövmeyi nasıl yapabiliriz.. Nefise renksiz geçici dövme yapabiliyor ( evet formülü biliyor ) olmazsa renksiz büyük bir dövmeyle deneme yapacağım. Galiba bütün tatilimi yatarak geçiricem kurusun diye :) .

One Response to “Suicide Girls ve Dövmeler”

  1. :D Yakişir emrah abime :) Gerçi 25ağustos 2006 . 2 yil geçmiş

    Sefa

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey