TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

final_flame_by_sic133b.jpgBugün bir arkadaşıma bir proje destekleme ile ilgili bir girişimin web sayfasını gönderdim

http://www.gencpatronlar.org.tr/

ben buna bakmasını söylediğimde o kızdan bahsediyordu bir başka arkadaşım ( yeni evlendi ) evini ve eşini bırakamayacağını söyledi aynı proje için ama sen oraya gidersen olur dedi ( proje için en az bir kişi eğitim almalı 1 yıl boyunca eskişehirde )

insanlara fikir diye sorduÄŸumda sürekli araÅŸtırayım diyorlar…

hiç ÅŸu fikrim vardı demiyorlar ( KaÄŸanım istisnam kaide sensizde güzel )…

hayat mucadelem eşimde hayatı paylaşma biçimim açısından yalnızım

hırslarım duygularım kadınlara bakışım açısından yalnızım

fikirsel düşünce üretimi, üretim arzusu açısından yalnızım

yeni şeyler öğrenmek için arkadaş eş dost , öğretici açısından yalnızım

dostlarımla tecrübelerimi paylaştığımda beni görmezden geldikleri için yalnızım

Birşey öğrenmek istediğimde imkanım yetmezse imkanları birleştirebileceğim insanlar açısından yalnızım

neden söz konusu birşey yapmak olduğunda ben bu kadar yalnızım ?

One Response to “Yalnızmışım ben, bugün ? dün ? ben mi ?”

  1. Dostum merhaba…
    Klasik bir laf olacak belki senin, ve bu yazıları okuyanlar için fakat, “Yanlızlık Allah’ıma Mahsus”…

    Onun için, kızıyorum sana. Sen yanlız değilsin. Biliyorsun ki, insanların hayatta kalma, yaşama, hayatını idame ettirme gibi bir takım zorunlulukları var. Söylediğin gibi yeni evliyim. Tuzum daha kurumadı. Ödemem gereken bir takım(dan daha fazla) borçlarım var. Detayları sen biliyorsun zaten. BUrada tekrar sana anlatma durumunu görmüyorum.

    Evet, yapılacak o kadar çok ÅŸey var ki, bunun için ilk baÅŸta ZAMAN gerekiyor. Sonrasında, zaman’la eÅŸ orantılı olarak TUZ’un ne kadar kuru olduÄŸu da önemli.

    Yapmak istediÄŸimiz ÅŸeyleri, elbette yapma ihtiyacı, isteÄŸi, hevesi halen mevcut fakat, ÅŸu anki durumlar el veremiyor maalesef. Bu senin tedirgin, huzursuz ettiÄŸi kadar beni de ediyor. Beraber yapmayı istediÄŸimiz bu projeyi, kararlaÅŸtırmamızın üzerinden neredeyse 1 yıl geçecek (daha var). Fakat,bu bir yılda sende gördün ki, çok ÅŸey deÄŸiÅŸtir. Ä°nsan evlenince hayat’a bakış açısı ister istemez deÄŸiÅŸiyor. Ama bu demek deÄŸil ki-> PROJELER yapılmayacak. Bunun için en uygun zaman, koÅŸullar ve ÅŸartları bekliyoruz, en azından ben öyle.

    Beraber yapmayı planladığımız bu HEDEF projeden önce, daha farklı ve ideal (insan çeken) projeler ile ADIMIZI – IDEA IN DESIGN -> TEECOHOLIC ne yapar’ı ilk önce ziyaretçilerimize aşılamamız gerekmekte olduÄŸu konusunda ÅŸiddetle savunuyorum.

    ….

    Konu dağıldı, ama bilki yanlız değilsin. Birşeyler yapmak isteyen ve hep yapamayan bir tek sen değilsin. Kader ortaklığımız burada da kendini boy gösteriyor. Ama, yapılacak en doğru davranış, hareket, tavır, durum -> en azından şimdilik BEKLEMEK.

    Detaylarını, yarın MSN’Den konuÅŸuruz Emrah Koç.

    Sağlıcakla kal,kimseye karışma. ;)

    Kagan

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey