TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

 

avatar_xl.jpg

 

Sevgili kardeşim Emrah, Bu maili sana yazıp yazmamak konusunda bir süre çelişkeye düştüm. Yüzyüze konuşmak varken niye mail yazıyorum diye kendi kendime sordum. Ama bazı şeyleri seninle paylaşmak istedim.

Öncelikle içinde bulunduÄŸun zor durum inan beni çok üzüyor. DurgunluÄŸun, sessizliÄŸin, hayata negatif bakışın seninle beraber olduÄŸum süre içerisinde benide fazlasıyla etkiliyor. Zevklerimiz, düşüncelerimiz ne kadar deÄŸiÅŸik olsada arkadaÅŸlığımızın devam etmesi tamamen maneviyata dayanıyor. Ben sana deÄŸer veriyorum. Senin bana ne kadar deÄŸer verdiÄŸini bilemiyorum, ama ben sana deÄŸer veriyorum Emrah…

Sen herkesten senin gibi olmasını, sana uyum sağlamasını istiyorsun, en ufak bir problemde hemen sırtını dönüyorsun karşında ki kişiye. Seni anlıyorum, yeterince negatif bir hayat yaşıyorsun zaten ve hoşgörünü yitirmenin yegane sebebine bu. Ben sana, kesinlikle bana ayak uyduracaksın demiyorum, yanlış anlama beni, ama ne olur benden de seninle beraber olduğumuz zamanlarda somurtup oturmamı bekleme. Birşeyleri paylaşalım seninle, hayata daha pozitif bakmaya çalışalım. İnan arkadaşlığımızın devamı için bunları yapmamız şart. Seni kırmamak için elimden geleni yapıyorum, aslında beni çok iyi tanıyorsun fazlada açıklamam gerek yok.

Hayata tutun Emrah, bırakma kendin için, benim için, onun için, herkes için. Pozitif ol! Buraya kadar yazdıklarım eleştiri değil, uyarıda değil, sadece seninle paylaşmak istediğim duygularım. Seninler beraber olduğum zamanlarda mutlu olmak, senide mutlu görmek istiyorum.

Pırıl, pırıl bir insansın Emrah, temiz ve iyi kalplisin. Bugün içinde buluduÄŸun durumu hak etmiyorsun kesinlikle…

Hayat bir oyun Emrah, malesef bizler bu oyuna kurallarını bilmeden başladık, ve kurallarını öğrenen kadar birçok şey kaybettik, ama bu oyunun sonuna kadar hiçbirşey kazanamayacağımız anlamına gelmez.

Kendine iyi bak. KardeÅŸin, dostun, arkadaşın… EVREN

One Response to “Canım arkadaÅŸlarımdan birisi 6 Mayıs 2002 de ne demiÅŸ ?…”

  1. Bu maili arasıra okumak iyi geliyor bana :)

    Emrah TOY

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey