TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

logos.jpgAile ortamı gibi bir paylaşım alanı olan Anet news sunucusu 15 şubattan itibaren aşağıdaki açıklamayla süresiz olarak hizmet vermeyi durdurdu !

 

Anet Haber Sunucuları

    – bit.pazari
    – alisveris.takas
    – hobi.dvd
    – hobi.dvd.dvd-r
    – hobi.sinema
    – hobi.tvdizi

    ve diğer gruplara gönderilen mesajlarda bulunan ve yasadışı olduğu iddaa edilen;

    – 1. Bölge DVD satış ve takas isteklerini içeren mesajlar
    – Telif hakları bulunan DVD ve filmlerin altyazı istek ve linklerini içeren mesajlar
    – Telif hakları bulunan ürünlerin satış ve takasları ile ilgili mesajlar
    – Telif hakları bulunan ürünlerin download link isteklerini içeren mesajlar

    sebebi ile;

    Yazılım, DVD, film, dizi gibi içeriklerin yasal telif hakkı sahipleri tarafından tarafımıza gönderilen; 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 3257 sayılı Sinema, Video ve Müzik Eserleri Kanunu’na dayandırılan ihtarname dolayısı ile;

    15 Şubat 2007 tarihinden itibaren süresiz olarak kapatılmıştır.

    Şimdiye kadar gösterdiği ilgi ve paylaştığı bilgilerden ötürü tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

 
Tüm bu aileyi dağıtan gerek ÅŸikayet edenler olsun gerekse buna sebep verenler olsun tüm ahlak dışı hareket edenleri kınıyor ve anet ailesini yeniden toplamak için ne gerekiyorsa yapmayı planlıyorum. Elbette bilenler çelik.net var oraya toplanırız gibi ÅŸeyler diyebilirler ancak anetli ailenin ( gerçekten aileden olanların ! ) baÅŸka bir isimle baÅŸka bir news çatısı altında olmak isteyeceklerini sanmıyorum. Åžahsi önerim anet adını içeren bir domain altında yine eski anetlilerce yönetilen bir news sunucu kurulmasından yana. Kendi adıma maddi manevi elimden geleni yapmaya hazırım ancak boÅŸa kürek çekebilecek gücümde yok bu yüzden anet’den tanıdığım ne kadar arkadaşım varsa bu blog yazısını diÄŸer anet’li tanıdıklarına iletmelerini rica ettim. EÄŸer sizde anet adı içeren bir domainde ( örn : anetliler.com, eskianet.com yada özanetliler.com :) ) gibi adresler üzerinden yine bizlerin yöneteceÄŸi bir news sunucu için bende yardım eder katılırım diyorsanız lütfen bu yazı altına neler yapabileceÄŸiniz hakkında notunuzu ve iletiÅŸim bilgilerinizi bırakın.

Yakın zamanda kendi iÅŸlerim için yaptığım araÅŸtırmalar sırasında theplanet.com, layeredtech.com ve/veya godaddy.com data center’larından 75$~90$ arası fiyatlarla üzerinde linux çalıştırabileceÄŸimiz bir sunucu kiralayabiliriz. Ãœzerine kuracağımız news sunucu ile bu iÅŸi bilenlerin güvenliÄŸi saÄŸlamasıyla birlikte kısa sürede ailemizi yeniden toplayabiliriz diye düşünüyorum.

 Tüm ulaşabildiğim Anet news ailesine duyurulur.

3 Responses to “Anet NEWS Kapandı !!!”

  1. Kapatilan haber sunucularimizi yeniden devreye sokabilmek icin onumuzdeki gunlerde gerekli merciler ile gorusmelerimiz devam edecek. Umarim en kisa zamanda kaldigimiz yerden tekrar devam edebiliriz.

    3nk!

  2. Umarım ailemize tekrar kavuşuruz, zannediyorum içeriğin filtrelenmesiyle birlikte ve kullanıcı sözleşmesinin gücellenmesiyle birlikte problemler çözülebilir. Yahut daha önce arkadaşlar arasında paylaştığımız gibi anet paralı ve daha elit bir ortamda olabilir.

    Emrah TOY

  3. Çalıştığım yerde, PORT kısıtlaması olduÄŸundan uzun zamandır bakamıyordum anet’e. Böyle bir sorunun olduÄŸunu bugün öğrendim ve çok üzüldüm. Emrah kardeÅŸimin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. EÄŸer böyle bir hizmet vermek için bir araya gelmek gerekiyorsa, 97′den beri anet’i takip eden birisi olarak (gerek aktif – gerek pasif) elimden geleni yapmaya hazırım. Kendi aramızda para toplayıp anetfuns.com domain’i altında da böyle bir hizmeti açabilirz. Domain adı güzel oldu yaa… Birileri alsın hemen. Ve birÅŸeyler yapalım.

    TeeCoholic ve Anet Dostlarına sevgiler.

    Khan

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey