TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

Ä°steyip yapamadığım çok ÅŸey var, bugün bile istediÄŸim ama artık yapabileceÄŸime inanmadığım. Çünkü zamanım olduÄŸuna olan inancım artık yerinde deÄŸil, zamanım yok. Zaman geçtikçe olmayanın hesabına üzülür haldeyim artık. Projeler, planlar, beklentiler, nasıl paylaşılacağı hakkında güzel hayaller kurulan anlar ve amaçlar. Hepsi -di’li geçmiÅŸ zamanın esiri artık. Belki bir gün içimdeki rambo uyanırda 50sinde saçma sapan ÅŸeyler yapan ( yada öyle görünen ) insanlar gibi deililiÄŸi doya doya yaÅŸarım birgün diyesim var ama görünen köy kılavuz istemez buna da zamanı gelince deliliÄŸi doyasıya yaÅŸamak isterdim diyeceÄŸim.. Åžimdiden gelecekteki hayallerim -di’li geçmiÅŸ zamanın ipoteÄŸinde…

Ne hükümet kardeÅŸim bunların sorumlusu nede durmaksızın akan zaman. Tek problem kendinden baÅŸka herkesi düÅŸünmek ama bir türlü buna uygun yatırımı insanca bulamamak. Kendin olabilmekle, kendin gibi olabilmek arasında kalmak.

Ne olurdu acaba ?

  • Okulu baÅŸarıyla bitirseydim
  • Daha doÄŸru görünen bir iÅŸte çalışsaydım
  • Daha fazla param olsaydı
  • Daha mutlu bir ailem olsaydı

Daha fazlamı ben olurdum yada ben gibi ? yoksa ben zaten benimde bir türlü bundanmı memnun deÄŸilim ? Yoksa insanları bununla memnun edemedimde bunamı hayıflanır dururum ?

Alacağın olsun -di’li geçmiÅŸ zaman herÅŸeyin cezasını sen kesiyorsun bana, alacağın olsun kendim, yaÅŸanamamış gördüÄŸün her anı için bir alacağın olsun.

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey