TeeCoholicZone

Yakında Teecoholic..

Hakkında

Teecoholic.com Emrah TOY ve Kağan GÜNGÖR Tarafından geliştirilmekte olan bir projedir. Proje gidişatından ve Proje geliştiricilerinin hayata bakış açılarını izlemek için bloglanmıştır. :)

telekomaÖnümüzdeki günlerde indirim(!) açıklaması yapacak olan telekom, altyapı faaliyetleriyle bugünlerde farkedilebilir bir ÅŸekilde yavaÅŸlama politikası uyguluyor ve tekel gücünü hissettiriyor. Ä°nsanların paranoyalarını datacenterların uygulamak zorunda kaldıkları fiyatları görünce ister istemez telekomsuz yada telekomla ama güzel günler için beynim teoriler üretmeye çalışıyor ve bununla o kadar fazla meÅŸgul oluyorki artık hayatımdaki bazı ÅŸeyler gözüme olması gerekenden farklı görünüyor olması gerekenden farklı ÅŸeyler anlatıyor !. Bu hislerin sadece tarafımdan yaÅŸanmadığını bugün fuarda arabamıza doÄŸru giderken Cihan ( ki kendisi yakışıklıdır ) arkadaşımın aaa bak dediÄŸinde “TELEKOMA GÄ°RSÄ°Ä°Ä°N” düetimizde farkettim :) eh bizede fotoÄŸraflamak kaldı. Söz konusu fotoÄŸrafdaki konu mankenimiz cihan ve iÅŸaret ettiÄŸi cisim ve hayalimizdeki oluÅŸumu aÅŸağıdadır yorumlarınızı bekliyoruz :)

telekoma

3 Responses to “Telekom öyle birÅŸeyki, hayatımızda bazı ÅŸeyler olması gerektiÄŸinden farklı ÅŸeyler hatırlatıyor bize !”

  1. Telekomsuz yada Telekomlu bir hayat:) Süperr Özellik de fotodaki konu mankeni kendisi yakışıklıdırr (sevgilimm olurr):) gerçketen de insanların telekoma olan ortak duygusunu çok güzel yansıtmışşş tebriklerrr ismira

    Ä°smira

  2. emrh ai harbiden de güsel bi nokytaya degindin ttnet bu politikayla bazı kötü insanları her ne kadar anımsatsada da cogomuz ona muhtacız eger olmazsa internet kulanıındaki düşüş öok fazla olur ki :D

    bilal

  3. emrah abi gerçekten harika olmuş :)

    cihanda iyi poz vermiÅŸ tebrikler.

    Telekom Dünyada türk halkının bitmeyecek çilesidir.

    ismail Köse

Yorum yazın

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey